Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chinska Klawa?

Elfellynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój qmpel bawi sie w hacking. Irytuje go to że ludzie przełączaja sobie na chinską klawe i passy mu dochodzą typu "Ho0%#x" które nie działają. Wytlumaczy mi ktos jak zrobić taką klawe? Tzn przełączyc na chinską przy wpisywaniu PW ;* Będą 5/+

@EDIT. (chodzilo mi o bezpieczenstwo przez roznymi Keyami) :)

cooltext454992920.gif
Opublikowano

raport double post :) ref można co 24h robić :)

Nie wiem jak to zrobić :D(żeby nie było że spamie xD)Pewnie jakiś program lub coś

T3duM2RCZWFyX19fZXVuZV9fXzEwN19fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Żebyś wiedział to na mnie możesz liczyć , gdzieś to miałem zaraz wrzucę.

@edit

To działa tylko na angielskich kompach , tak przynajmniej ja wiem.

Albo Vista , albo 7.

Nie wiem , ale na angielskim kompie działa.

Opublikowano

Jak zrobić chińska klawkę hmm...

Narysuj na starej jakieś krzaczki i masz :)

A tak na serio to ja ci powiem mój sposób na rosyjski nick w silkroadzie, na chiński nick w metinie powinno zadziałać

Jak masz XP to obok godziny, przy strzałce powinno ci się wyświetlać "PL". Kliknij na to prawym przyciskiem > ustawienia. Dalej klikasz po prostu Dodaj i wybierasz interesujący cię język. Teraz jak klikniesz lewym przyciskiem na "PL" to masz do wybory dodatkowy układ klawiatury, a razem z tym znaki.

Jeśli macie ustawione na leworęczną myszkę, to po prostu wciskajcie przeciwne przyciski na myszce.

Jeśli zadziała - ZAKAZ KOPIOWANIA xD

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

ten "PL" to :

Panel Sterowania > Data, godzina, jezyk i opcje regionalne > Opcje regionalne i jezykowe i tam zmieniasz jezyk

JAK MOZESZ, ZOSTAW -

Zombie.gifSvoren_the_Mad.gifThe_Mutated_Pumpkin.gifBoogey.gifMephiles.gifGhastly_Dragon.gifGiant_Spider.gifDefiler.gifAchad.gifMedusa.gifFerumbras.gifBraindeath.gifMarid.gifBlightwalker.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...